مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس “مرهم رزم” در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد
1401/06/31 1401-07-18 19:56مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس “مرهم رزم” در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس “مرهم رزم” در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس “مرهم رزم” با حضور معاونان وزیر بهداشت، رییس دانشگاه و جمعی از مسئولان کشوری و لشگری عصر چهارشنبه ۳۰ شهریورماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.
دکتر محمد پورحسینی مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس به ذکر خاطراتی از رشادت رزمندگان در دوران دفاع مقدس و پایداری و صلابت و ایمان آنان در دوران اسارت در اردوگاههای بعثی پرداخت.
وی در ادامه به اسارت حدود ۳۰ نوجوان زیر ۱۸ سال در اردوگاههای بعثی اشاره کرد که چهار سال پس از شروع جنگ به منظور استفاده تبلیغاتی بر علیه ایران آنان را در آسایشگاهی به نام ۲۳ جمع کردند و یادآور شد که چطور این نوجوانان شجاع با ایمان و اراده و پایداری نقشه های دشمنان را نقش برآب کرده و ایران را سرافراز و سربلند کردند.
دکتر پورحسینی با اشاره به این که آن رزمندگان نوجوان در چنگال دشمن از کشور، رهبر، ناموس و حجاب دفاع کردند گفت: ما این انقلاب را راحت به دست نیاوردیم و بدون شک دشمن در خواب خواهد دید که بتواند به کیان، ناموس و حجاب مردم ما تعدی کند.
وی که خود از یادگاران دفاع مقدس است با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری، جهاد تبیین را مهم و ضروری دانست.
وی در خاتمه سخنان خود گفت: امروزه در جنگ سخت هیچکس نمی تواند حریف ایران شود اما در جنگ نرم نیز باید هوشیار باشیم و از آن غافل نشویم.
بیشتر بخوانید : ارتودنسی در سعادت آباد
به گفته این یادگار دوران دفاع مقدس انشالله با رهبری نایب امام زمان حضرت آیت الله خامنه ای این انقلاب را به دست صاحب اصلی آن امام زمان(عج) خواهیم رساند.
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره امام راحل و شهدا به نقش موثر و مهم سپیدجامگان حوزه سلامت در کسوت تیمهای بهداشت و درمان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد.
وی با اشاره به رشادتهای رزمندگان و تیمهای بهداشت و درمان در آن دوران خاطرنشان کرد که در پاندمی کرونا نیز مدافعان سلامت در عرصهای دیگر به دفاع از جان هموطنان خود پرداختند و حماسهای دیگر آفریدند.
دکتر زالی در ادامه به شهادت ۳۰۰ مدافع سلامت در نبرد با کرونا در کشور اشاره کرد.
دکتر زالی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مستندنگاری دقاع مقدس گفت: بخش مهمی از این مستندنگاری مربوط به ثبت خاطرات تیمهای بهداشت و درمان در دوران دفاع مقدس میشود.
وی با اشاره به اقدامات تیمهای مذکور افزود: در آن دوران بیش از ۶۰۰ هزار مجروح جنگی در خطوط مقدم جبههها درمان شدند.
وی انجام بیش از ۱۰۰ هزار عمل جراحی بسیار پیچیده در اتاق عملهای صحرایی را از دیگر دستاوردهای آن دوران برشمرد.
به گفته دکتر زالی ۱۰۰ هزار نفر در تیم های بهداشت و درمان و بیش از ۲۲ هزار بانوی ایرانی در کسوت امدادگر در جبههها خدمت رسانی کردند.
وی با اشاره به دستاوردهای درخشان و رکوردهای به دست آمده در دوران دفاع مقدس به کاهش زمان رساندن مجروح از خطوط مقدم به بیمارستانهای صحرایی به
۱۲ تا ۲۵ دقیقه اشاره کرد.
وی ایجاد بیش از ۶۰ بیمارستان صحرایی و ۲۰۰۰ پست اورژانس در جبههها را از دیگر دستاوردهای تیمهای بهداشت و درمان برشمرد.
دکتر زالی در ادامه یادآور شد که اعضای تیم بهداشت و درمان علیرغم تمام خطرات در خطوط مقدم با ایثار گری و رشادت به مجروحان و رزمندگان خدمت رسانی کردند و بسیاری از پزشکان و اعضای تیم بهداشت و درمان اسیر، شهید، مجروح یا شیمیایی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بهشتی در این مراسم معاونان آموزشی و توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، مشاور وزیر بهداشت در امور ایثارگران، مشاور عالی وزیر بهداشت و جمعی از مسئولان کشوری و لشگری و ایثارگران حوزه سلامت حضور داشتند.
از دیگر برنامه های این مراسم میتوان به کلیپ، مداحی ، شعرخوانی و خاطره گویی تنی چند از یادگاران دفاع مقدس، تجلیل از ایثارگران دوران دفاع مقدس و همسران آنان اشاره کرد.
در خاتمه این مراسم از ایثارگران دوران دفاع مقدس و خانواده های آنان تقدیر شد.
منبع : sbmu.ac.ir