لزوم تدوین نرمافزارهای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها
1401/07/17 1401-07-17 10:54لزوم تدوین نرمافزارهای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها
لزوم تدوین نرمافزارهای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها
در بازدید رییس دانشکده پزشکی از بیمارستان طالقانی بر لزوم تدوین نرمافزارهای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده پزشکی، در این بازدید نشستی با حضور اعضای هیئت رییسه دانشکده پزشکی و اعضای هیئت رییسه بیمارستان طالقانی، نمایندگان اعضای هیئت علمی، دستیاران و کارورزان برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر نیک ضمیر رییس دانشکده ضمن تقدیر از زحمات کادر درمان در راستای خدمت رسانی به بیماران و مراجعان هدف این جلسه را تعامل و ارتباط بیشتر مسئولان بیمارستان و دانشکده پزشکی در راستای رفع دغدغههای آموزشی و چالشهای موجود برشمرد.
در ادامه دکتر حسنی معاون آموزشی بیمارستان طالقانی به ارایه گزارشی درخصوص وضعیت بیمارستان، تعداد اعضای هیئت علمی، تعداد رزیدنتها، برنامههای آموزشی و … پرداخت.
وی بازسازی پاویونها، کمبود سیستمهای سختافزاری، رفع مشکلات نرمافزاری نظیر اختلال در نوبت دهی الکترونیک را از جمله مواردی ذکر کرد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و پیشنهاد داد بودجه مستقلی برای تامین تجهیزات و امکانات لازم آموزشی در بیمارستانها درنظر گرفته شود.
دکتر پیشگاهی معاون درمان بیمارستان نیز ضمن بیان توضیحاتی، برگزاری منظم مورنینگها با حضور اعضای هیئت علمی و رزیدنتها و برگزاری ژورنال کلاب برای آموزش مقاله خوانی و روش تحقیق را از فعالیتهای مثبت بیمارستان برشمرد.
در ادامه نشست نمایندگان اعضای هیئت علمی، رزیدنتها و کارورزان به بیان نظرات خود پرداخته و از جو صمیمانه و اخلاقی حاکم بر آموزش رزیدنتها در بیمارستان طالقانی احساس رضایت کردند.
دکتر صادقی معاون امور هیئت علمی و بیمارستانهای دانشکده پزشکی نیز به تلاش مسئولان در راستای برقراری عدالت آموزشی در تمامی بیمارستانهای تابعه اشاره کرد و بارگذاری برنامههای آموزشی بخشها در سایت بیمارستان و اجرایی شدن آنها را یکی از مهمترین تاکیدها در بازدید از بیمارستانها برشمرد.
وی تدوین نرم افزارها و برنامههایی برای بررسی کیفیت آموزش در بیمارستانها و موضوع ارتقای پاویونهای دستیاری را از موضوعات قابل توجه عنوان کرد.
دکتر حقیقی معاون امور دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده نیز در سخنانی فعال شدن فلوی بینالملل در رشتههایی مثل نازایی و برگزاری کلاسهایی مانند پرونده نویسی و اخلاق حرفهای را از اولویتهای مهم برشمرد و پیشنهاد داد سامانهای برای دسترسی آسان به اطلاعات آموزشی دستیاران طراحی شود.
دکتر عباچی زاده معاون آموزشی پزشکی عمومی نیز با تاکید بر برگزاری اعتباربخشی بیمارستانها در نیمه اول آذرماه مواردی نظیر راندهای آموزشی، ژورنال کلابها و مورنینگها را در اعتباربخشی مهم خواند که باید مسئولان بیمارستان توجه ویژهای به آنها داشته باشند.
منبع : دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی